Download and listen to music

James AP - Miluo Isun MP3 Download

We offer to download James AP - Miluo Isun premiere songs in mp3 with a quality of 320 kbps and a duration of 03:57 seconds or listen to in a playlist for free

Listen to the song James AP - Miluo Isun and add to favorites
  • Downloaded: 79
  • Format: MP3
  • Duration: 03:57
  • File Size: 7.9 MB
  • Quality mp3: 320 kbps, Stereo
  • Release Date: 06 January 2021
James AP - Miluo Isun

Download Mp3 James AP Miluo Isun

Download

Alternative

Lyrics Miluo Isun - James AP

Ning njerone ati yo mung riko siji
Sing kiro keganti masiyo wadon sing siji
Isun milih riko dadi wong sun pujo
Ati isun nong riko sing kiro kanggo wong liyo

Miluo isun sing bakale getun
Mergo sun sayang sing bakale ngilang
Sun buktikeno sing bakal ngeliyo
Idinono isun ngakad riko

Isun milih riko dadi wong sun pujo
Ati isun nong riko sing kiro kanggo wong liyo

Miluo isun sing bakale getun
Mergo sun sayang sing bakale ngilang
Sun buktikeno sing bakal ngeliyo
Idinono…

Miluo isun sing bakale getun
Mergo sun sayang sing bakale ngilang
Sun buktikeno sing bakal ngeliyo
Idinono… isun ngakad riko