Download and listen to music

Jihan Audy - Aku Sing Duwe Ati MP3 Download

We offer to download Jihan Audy - Aku Sing Duwe Ati premiere songs in mp3 with a quality of 320 kbps and a duration of 04:09 seconds or listen to in a playlist for free

Listen to the song Jihan Audy - Aku Sing Duwe Ati and add to favorites
  • Downloaded: 287
  • Format: MP3
  • Duration: 04:09
  • File Size: 8.3 MB
  • Quality mp3: 320 kbps, Stereo
  • Release Date: 22 January 2021
Jihan Audy - Aku Sing Duwe Ati

Download Mp3 Jihan Audy Aku Sing Duwe Ati

Download

Alternative

Lyrics Aku Sing Duwe Ati - Jihan Audy

aku seng nduwe ati
koe rasah ngrusohi
aku seng nduwe rasa
koe rasah suloyo

aku seh tetep tresno
senajan dunyo ra trimo
urusono (liriklaguindonesia.net) uripmu
timbang suwe suwe lambemu tak tuku

yen awan tansah kelingan
yen wengi raiso mapan
koyo ngene wong sing kasmaran

senajan akeh konco konco
seng durung biso nerimo
kabeh ora tak rungokno

njero atine manungso kuwi bedo bedo
ora iso mbok antem podo koyo seng mbok karepno
kowe ra nglakoni, ra usah mutusi

aku seng nduwe ati, koe rasah ngrusohi
aku seng nduwe rasa, koe rasah suloyo
aku seh tetep tresno, senajan dunyo ra trimo
urusono uripmu, timbang suwe suwe lambemu tak tuku

walau badai kan menghadang
tekan kapan tetep sayang
sampai maut kan memisahkan

senajan akeh seng do gudho
tresno ra bakal tak culno
susah seneng tekan tuwo

njero atine manungso kuwi bedo bedo
ora iso mbok antem podo koyo seng mbok karepno
kowe ra nglakoni, ra usah mutusi

aku seng nduwe ati, koe rasah ngrusohi
aku seng nduwe rasa, koe rasah suloyo
aku seh tetep tresno, senajan dunyo ra trimo
urusono uripmu, timbang suwe suwe

aku seng nduwe ati, koe rasah ngrusohi
aku seng nduwe rasa, koe rasah suloyo
aku seh tetep tresno, senajan dunyo ra trimo
urusono uripmu, timbang suwe suwe lambemu tak tuku