Download and listen to music

Jihan Audy - Lali Bojo MP3 Download

We offer to download Jihan Audy - Lali Bojo premiere songs in mp3 with a quality of 320 kbps and a duration of 04:49 seconds or listen to in a playlist for free

Listen to the song Jihan Audy - Lali Bojo and add to favorites
  • Downloaded: 99
  • Format: MP3
  • Duration: 04:49
  • File Size: 9.63 MB
  • Quality mp3: 320 kbps, Stereo
  • Release Date: 08 January 2021
Jihan Audy - Lali Bojo

Download Mp3 Jihan Audy Lali Bojo

Download

Alternative

Lyrics Lali Bojo - Jihan Audy

Mas opo kowe wes lali karo bojomu
Mas opo kowe wes lali karo omahmu
Aku ngenteni kowe ku mbok cangar neng kene
Dek kene koe eling iki wayahe muleh

**
Mas opo’o kowe berubah karo sayangmu
Mas opo’o kowe berubah karo sikapmu
Opo memang wes ono ati karo wong liyo
Sakjane kurang opo nggonku ngerteni tresno

Mas aku ngerti kau berubah
Aku ngerti kau tak sayang
Melupakan cinta kita
Mas masio aku ra lilo kowe karo wadon liyo
Gawe gelo atiku, mas kowe tego

Sakjane loro ning atiku
Tapi aku tetap akan selalu menunggu
Sakjane loro ning rogoku
Tapi aku tetap akan selalu denganmu

Back to **