Download and listen to music

Jihan Audy - Lungo'O MP3 Download

We offer to download Jihan Audy - Lungo'O premiere songs in mp3 with a quality of 320 kbps and a duration of 07:49 seconds or listen to in a playlist for free

Listen to the song Jihan Audy - Lungo'O and add to favorites
  • Downloaded: 490
  • Format: MP3
  • Duration: 07:49
  • File Size: 15.63 MB
  • Quality mp3: 320 kbps, Stereo
  • Release Date: 16 January 2021
Jihan Audy - Lungo'O

Download Mp3 Jihan Audy Lungo'O

Download

Alternative

Lyrics Lungo'O - Jihan Audy

Aku wes lilo, uwes iso nompo
Yen lungamu mergo wong liyo

Opo iseh kelingan koe ro aku
Seng tau ngancani susah senangmu
Nanging opo kenyataan
Koe ngelarani ati iki
Kabeh janji manismu ora ono bukti

Aku ramekso koe dadi jodoku
Seng tak jalok tulus seko atimu
Nek pancen sliramu kui
Tulus tresno karo aku
Ra bakal lungani aku
Mergo kurangku

Nggo ngopo aku nggondeli
Dinggo ngopo aku nggetuni
Jodoh lan rejeki
Neng tangane gusti

Lungo’O yen pancen kowe ora tresno
Timbang neng kene jebule mung kepekso
Aku wes lilo, uwes iso nompo
Yen lungamu mergo wong liyo

Reff :
Aku ramekso koe dadi jodoku
Seng tak jalok tulus seko atimu
Nek pancen sliramu kui
Tulus tresno karo aku
Ra bakal lungani aku
Mergo kurangku

Nggo ngopo aku nggondeli
Dinggo ngopo aku nggetuni
Jodoh lan rejeki
Neng tangane gusti

Lungo’O yen pancen kowe ora tresno
Timbang neng kene jebule mung kepekso
Aku wes lilo, uwes iso nompo