Download and listen to music

Jihan Audy - Menungso Oratoto MP3 Download

We offer to download Jihan Audy - Menungso Oratoto premiere songs in mp3 with a quality of 320 kbps and a duration of 04:57 seconds or listen to in a playlist for free

Listen to the song Jihan Audy - Menungso Oratoto and add to favorites
  • Downloaded: 162
  • Format: MP3
  • Duration: 04:57
  • File Size: 9.9 MB
  • Quality mp3: 320 kbps, Stereo
  • Release Date: 23 December 2020
Jihan Audy - Menungso Oratoto

Download Mp3 Jihan Audy Menungso Oratoto

Download

Alternative

Lyrics Menungso Oratoto - Jihan Audy

Cerito wingi tak tuliske dadi lagu
Mergo kahanane sing marai ngelu
Angin wengi sing nggregesi njero awak iki
Sing marai netes eluh ono pipi

Soyo mrene, soyo suwe aku mbok luwehke
Phendak dino anane mung rame wae
Aku nrimo aku lilo tresnoku mbok jarno
Gusti tulung aku ikhlas orapopo

Aku sing gemati.. aku sing nresnani
Jare meh ngancani malah ngeliyo ati

Pas wingi kowe mblenjani janji
Ra tak tangisi jo meneh tak gondeli
Tak nei ati ora ngerteni
Dasare kowe randue ati

Aku ning kene mbok sepeleke
Ra tau nggatheke aku sing meduleke
Kowe kui cen menungso oratoto
Soyo mrene, soyo suwe aku mbok luwehke
Phendak dino anane mung rame wae
Aku nrimo aku lilo tresnoku mbok jarno
Gusti tulung aku ikhlas orapopo

Aku sing gemati.. aku sing nresnani
Jare meh ngancani malah ngeliyo ati

Pas wingi kowe mblenjani janji
Ra tak tangisi jo meneh tak gondeli
Tak nei ati ora ngerteni
Dasare kowe randue ati

Aku ning kene mbok sepeleke
Ra tau nggatheke aku sing meduleke
Kowe kui cen menungso oratoto

Pas wingi kowe mblenjani janji
Ra tak tangisi jo meneh tak gondeli
Tak nei ati ora ngerteni
Dasare kowe randue ati

Aku ning kene mbok sepeleke
Ra tau nggatheke aku sing meduleke
Kowe kui cen menungso oratoto
Kowe kui cen menungso oratoto
Kabeh iki mung marai crito loro