Download and listen to music

Jihan Audy - Ninggalne Kowe MP3 Download

We offer to download Jihan Audy - Ninggalne Kowe premiere songs in mp3 with a quality of 320 kbps and a duration of 04:38 seconds or listen to in a playlist for free

Listen to the song Jihan Audy - Ninggalne Kowe and add to favorites
  • Downloaded: 508
  • Format: MP3
  • Duration: 04:38
  • File Size: 9.27 MB
  • Quality mp3: 320 kbps, Stereo
  • Release Date: 02 February 2021
Jihan Audy - Ninggalne Kowe

Download Mp3 Jihan Audy Ninggalne Kowe

Download

Alternative

Lyrics Ninggalne Kowe - Jihan Audy

Koyo ngene.. rasane mbok larani atiku
Soyo suwe kowe malah ora iso ngerti aku
Po kudu tak jelasne ning awakmu
Kudune kowe wes iso mbedakne ndi sing nglarani aku...

Kudu piye... aku ngadepi kahanan ini
Mikir kowe tansoyo marai gawe loro ati
Tak tutup roso tresno sing ning atiku
Sak mene ae oku pengen lungo mileh dalan liyane

Sepurane aku pengen lungo
Ninggalne kowe dewe koyo mbiyen kae
Aku lungo dudu mergo wes ra sayang
Nanging aku lungo mergo ben kowe iso berubah