Download and listen to music

Jihan Audy - Wes Tatas MP3 Download

We offer to download Jihan Audy - Wes Tatas premiere songs in mp3 with a quality of 320 kbps and a duration of 04:24 seconds or listen to in a playlist for free

Listen to the song Jihan Audy - Wes Tatas and add to favorites
  • Downloaded: 242
  • Format: MP3
  • Duration: 04:24
  • File Size: 8.8 MB
  • Quality mp3: 320 kbps, Stereo
  • Release Date: 18 January 2021
Jihan Audy - Wes Tatas

Download Mp3 Jihan Audy Wes Tatas

Download

Alternative

Lyrics Wes Tatas - Jihan Audy

Tak Eleng-eleng mbiyen
tau ngomong opo
Arep ngancani aku tekan
pungkase umurku

Nanging saikine
kowe ninggal janjine
Ibarat banyu mili
wes tekan segoro

Cubo dadi aku kuat po atimu
Mesti kowe sambat ora kuat
Aku uwes ora pengen lara
Atiku wes tenang Wes tak anggep ilang

Reff :
Layangan sing tatas
Tondo tresnoku wis pungkas
Mabur duwur ngalang-alang
Yen nibo dadi kenangan

Kowe sing tak eman-eman
Ninggalke roso kelaran
Opo iki wes takdire
Aku ikhlas aku pasrah Wes tak ngalah..