Download and listen to music

Kalia Siska - Pingin Nangis Tapi Isin MP3 Download

We offer to download Kalia Siska - Pingin Nangis Tapi Isin premiere songs in mp3 with a quality of 320 kbps and a duration of 05:44 seconds or listen to in a playlist for free

Listen to the song Kalia Siska - Pingin Nangis Tapi Isin and add to favorites
  • Downloaded: 479
  • Format: MP3
  • Duration: 05:44
  • File Size: 11.47 MB
  • Quality mp3: 320 kbps, Stereo
  • Release Date: 29 January 2021
Kalia Siska - Pingin Nangis Tapi Isin

Download Mp3 Kalia Siska Pingin Nangis Tapi Isin

Download

Alternative

Lyrics Pingin Nangis Tapi Isin - Kalia Siska

Gede tresnoku, tulus kanggo sliramu
tegone mbok sio sio, sampek atiku loro
pepes awakku, ambruk cagak atiku
pengen nangis tapi isin
mung iso ngempet ning njero batin

Yen tak rasakke jebule kok seje
rapodo karo manise ucape
opo kowe seneng yen ati iki kelaran
tresnoku tibakā€™e mbok gawe dolanan

Kebangeten nggonmu nyikso atiku
wes kadung sayang, kowe malah ngilang

Gede tresnoku, tulus kanggo sliramu
tegone mbok sio sio, sampek atiku loro
pepes awakku, ambruk cagak atiku
pingin nangis tapi isin
mung iso ngempet ning njero batin

Kebangeten nggonmu nyikso atiku
wes kadung sayang, kowe malah ngilang

Gede tresnoku, tulus kanggo sliramu
tegone mbok sio sio, sampek atiku loro
pepes awakku, ambruk cagak atiku
pingin nangis tapi isin
mung iso ngempet ning njero batin

Gede tresnoku, tulus kanggo sliramu
tegone mbok sio sio, sampek atiku loro
pepes awakku, ambruk cagak atiku
pingin nangis tapi isin
mung iso ngempet ning njero batin

Pingin nangis tapi isin
mung iso ngempet ning njero batin