Download and listen to music

Kalia Siska - Salam Tresno Ft. SKA 86 MP3 Download

We offer to download Kalia Siska - Salam Tresno Ft. SKA 86 premiere songs in mp3 with a quality of 320 kbps and a duration of 07:09 seconds or listen to in a playlist for free

Listen to the song Kalia Siska - Salam Tresno Ft. SKA 86 and add to favorites
  • Downloaded: 3212
  • Format: MP3
  • Duration: 07:09
  • File Size: 14.3 MB
  • Quality mp3: 320 kbps, Stereo
  • Release Date: 20 January 2021
Kalia Siska - Salam Tresno Ft. SKA 86

Download Mp3 Kalia Siska Salam Tresno Ft. SKA 86

Download

Alternative

Lyrics Salam Tresno Ft. SKA 86 - Kalia Siska

Sumilir angin wengi kang tumetes
Nambah kangen ku sangsoyo gedi
Titipen rindu iki sangsoyo akeh
Amung biso dedungo angenku nggo kowe

Slirahmu siji tresnoku yo mung siji
Tak simpen lan tak jogo tekaning pati
Panyuwunku kanggo riko njogo tresno nisun
Sayang... Aku tulus tresno slirahmu... huuu

Tresno ra bakal ilang
Kangen sangsoyo mbekas
Tembang rindu kanggo riko
Janji suci tekaning pati

Salam tresno di jogo
Snadyan adoh panggonanmu
Sumpah tulus kanggo riko
Salam rindu neng sliramu

Sumilir angin wengi kang tumetes
Nambah kangen ku sangsoyo gedi
Titipen rindu iki sangsoyo akeh
Amung biso dedungo angenku nggo kowe

Slirahmu siji tresnoku yo mung siji
Tak simpen lan tak jogo tekaning pati
Panyuwunku kanggo riko njogo tresno nisun
Sayang... Aku tulus tresno slirahmu... huuu

Tresno ra bakal ilang
Kangen sangsoyo mbekas
Tembang rindu kanggo riko
Janji suci tekaning pati

Salam tresno di jogo
Snadyan adoh panggonanmu
Sumpah tulus kanggo riko
Salam rindu neng sliramu

Tresno ra bakal ilang
Kangen sangsoyo mbekas
Tembang rindu kanggo riko
Janji suci tekaning pati

Salam tresno di jogo
Snadyan adoh panggonanmu
Sumpah tulus kanggo riko
Salam rindu neng sliramu