Download and listen to music

Lala Widi - Dada Sayang MP3 Download

We offer to download Lala Widi - Dada Sayang premiere songs in mp3 with a quality of 320 kbps and a duration of 05:06 seconds or listen to in a playlist for free

Listen to the song Lala Widi - Dada Sayang and add to favorites
  • Downloaded: 376
  • Format: MP3
  • Duration: 05:06
  • File Size: 10.2 MB
  • Quality mp3: 320 kbps, Stereo
  • Release Date: 04 January 2021
Lala Widi - Dada Sayang

Download Mp3 Lala Widi Dada Sayang

Download

Alternative

Lyrics Dada Sayang - Lala Widi

Rasane koyo ngene
Yen lagi nandang kahanan
Tak kuat-kuatne ati
Nadyan loro tenan
Sing dikarepne
Selawase sesandingan
Nuatane kabeh mung dadi kenangan

Yen pancen mung semene
Tresnomu kanggo awakku
Yo wis kudu tak lilakne
Nadyan perih atiku
Ninggalke aku
Kowe malah ro wong liyo
Aku sadar wis ra ono artine

Yo wis dada sayang
Dewe wis ra dadi siji
Sing ati-ati nggonmu bebrayan
Tak dongakne tresno nyawiji

Yo wis dada sayang
Lilo ora tak gondeli
Amergo wis kudu sadar
Kudu sopo-sopo aku iki
Yen wonten kurang
Ngapunten kulo
Cukup ngerti wae
Setyomu mung semono