Download and listen to music

Lala Widy - Mandek Nangis MP3 Download

We offer to download Lala Widy - Mandek Nangis premiere songs in mp3 with a quality of 320 kbps and a duration of 04:56 seconds or listen to in a playlist for free

Listen to the song Lala Widy - Mandek Nangis and add to favorites
  • Downloaded: 336
  • Format: MP3
  • Duration: 04:56
  • File Size: 9.87 MB
  • Quality mp3: 320 kbps, Stereo
  • Release Date: 20 January 2021
Lala Widy - Mandek Nangis

Download Mp3 Lala Widy Mandek Nangis

Download

Alternative

Lyrics Mandek Nangis - Lala Widy

Banyu moto uwes asat
Krono mikir koe minggat
Banyu moto uwes gugur
Kerono koe uwes mundur marang janjimu ning aku.

Pingin tak lalekke kenangan ro koe
Nanging kok angel rasane
Aku kudu piye carane ninggalke koe
Opo sangking gedine katresnanku

Aku kudu iso nglaleke rupane
Supoyo moto iki iso mandek nangis
Kesel atiku kerono korban janji manismu
Mendung ning ati
Dadi saksi koe mblenjani.

Banyu moto uwes asat
Krono mikir koe minggat
Banyu moto uwes gugur
Krono koe uwes mundur
Marang janjimu ning aku
Mendung ning ati
Dadi saksi koe ninggalke aku