Download and listen to music

Luluk Darara - Esem Kui MP3 Download

We offer to download Luluk Darara - Esem Kui premiere songs in mp3 with a quality of 320 kbps and a duration of 05:04 seconds or listen to in a playlist for free

Listen to the song Luluk Darara - Esem Kui and add to favorites
  • Downloaded: 498
  • Format: MP3
  • Duration: 05:04
  • File Size: 10.13 MB
  • Quality mp3: 320 kbps, Stereo
  • Release Date: 06 January 2021
Luluk Darara - Esem Kui

Download Mp3 Luluk Darara Esem Kui

Download

Alternative

Lyrics Esem Kui - Luluk Darara

Jane aku kangen sayang
Guyon sareng karo awakmu
Nanging wes ra kiro kowe kangen aku
Mergo wes ono liyo

Yowis tak ikhlasno sayang
Mugo kowe nemu senengmu
Nangis bathin iki yen iling mbiyene
Koyo ra ono pedote

Nadyan aku iso
Puter balik waktu iki
Mek gur pingin nyawang nok esem kui
Kanggo tombo kangen iki

Suwe aku nganti
Kowe teko masio lewat ngimpi
Nanging wes kahanan sing gawe kelangan
Aku esem kui