Download and listen to music

Luluk Darara - Lungo'O MP3 Download

We offer to download Luluk Darara - Lungo'O premiere songs in mp3 with a quality of 320 kbps and a duration of 05:16 seconds or listen to in a playlist for free

Listen to the song Luluk Darara - Lungo'O and add to favorites
  • Downloaded: 376
  • Format: MP3
  • Duration: 05:16
  • File Size: 10.53 MB
  • Quality mp3: 320 kbps, Stereo
  • Release Date: 29 January 2021
Luluk Darara - Lungo'O

Download Mp3 Luluk Darara Lungo'O

Download

Alternative

Lyrics Lungo'O - Luluk Darara

Aku wes lilo, uwes iso nompo
Yen lungamu mergo wong liyo

Opo iseh kelingan koe ro aku
Seng tau ngancani susah senangmu
Nanging opo kenyataan
Koe ngelarani ati iki
Kabeh janji manismu ora ono bukti

*
Reff.
Aku ramekso koe dadi jodoku
Seng tak jalok tulus seko atimu
Nek pancen sliramu kui
Tulus tresno karo aku
Ra bakal lungani aku mergo kurangku

Nggo ngopo aku nggondeli
Dinggo ngopo aku nggetuni
Jodoh lan rejeki neng tangane gusti

Lungo’O yen pancen kowe ora tresno
Timbang neng kene jebule mung kepekso
Aku wes lilo, uwes iso nompo
Yen lungamu mergo wong liyo

Back to *