Download and listen to music

Luluk Darara - Mandek Nangis MP3 Download

We offer to download Luluk Darara - Mandek Nangis premiere songs in mp3 with a quality of 320 kbps and a duration of 05:06 seconds or listen to in a playlist for free

Listen to the song Luluk Darara - Mandek Nangis and add to favorites
  • Downloaded: 624
  • Format: MP3
  • Duration: 05:06
  • File Size: 10.2 MB
  • Quality mp3: 320 kbps, Stereo
  • Release Date: 22 January 2021
Luluk Darara - Mandek Nangis

Download Mp3 Luluk Darara Mandek Nangis

Download

Alternative

Lyrics Mandek Nangis - Luluk Darara

Banyu moto uwes asat
Krono mikir kowe minggat
Banyu moto uwes gugur
Krono kowe uwes mundur
Marang janjimu ning aku

Pingin tak lalekke kenangan ro kowe
Nanging kok angel rasane
Aku kudu piye carane ninggalke kowe
Opo saking gedine katresnanku

Aku kudu iso nglaleke rupane
Supoyo moto iki iso mandek nangis
Kesel atiku krono korban janji manismu
Mendung ning ati Dadi saksi kowe mblenjani

Mendung ning ati dadi saksi
Kowe ninggalke aku