Download and listen to music

Luluk Darara - Wes Tatas MP3 Download

We offer to download Luluk Darara - Wes Tatas premiere songs in mp3 with a quality of 320 kbps and a duration of 04:32 seconds or listen to in a playlist for free

Listen to the song Luluk Darara - Wes Tatas and add to favorites
  • Downloaded: 205
  • Format: MP3
  • Duration: 04:32
  • File Size: 9.07 MB
  • Quality mp3: 320 kbps, Stereo
  • Release Date: 31 January 2021
Luluk Darara - Wes Tatas

Download Mp3 Luluk Darara Wes Tatas

Download

Alternative

Lyrics Wes Tatas - Luluk Darara

Tak eleng eleng bien tau ngomong opo
Arep ngancani aku tekan pungkase umurku
Nanging sak iki ne koe ninggal janjine
Ibarat banyu mili wes tekan segoro

Cobo dadi aku kuat po atimu
Mesti kowe sambat ora kuat
Aku uwes ora pengin loro
Atiku wes tenang wes tak anggep ilang

Layangan seng tatas
Tondo tresno ku wes pungkas
Mabur duwur ngalang ngalang
Yen nibo dadi kenangan

Kowe seng tak eman eman
Ninggal ke roso kelaran
Opo iki wes takdire
Aku ikhlas aku pasrah wes tak ngalah