Download and listen to music

Lusiana Malala - Ati Sing Liyo MP3 Download

We offer to download Lusiana Malala - Ati Sing Liyo premiere songs in mp3 with a quality of 320 kbps and a duration of 05:49 seconds or listen to in a playlist for free

Listen to the song Lusiana Malala - Ati Sing Liyo and add to favorites
  • Downloaded: 350
  • Format: MP3
  • Duration: 05:49
  • File Size: 11.63 MB
  • Quality mp3: 320 kbps, Stereo
  • Release Date: 01 February 2021
Lusiana Malala - Ati Sing Liyo

Download Mp3 Lusiana Malala Ati Sing Liyo

Download

Alternative

Lyrics Ati Sing Liyo - Lusiana Malala

Pancen iki duduk dalane
Aku lan sliramu wes duduk jodone
Tak tompo kanti ikhlas atiku
We medot tresno mergo ati sing liyo

Kadung jeru nandes atiku
Tresno sing tak roso Karo sliramu
Padang langit iki Malih dadi mego mendung
Tangise ati ra biso ketulung

Ilang wes ilang kari kenangan
we medot tresnoku demi dek e sing mok sayang

Reff:
Mung siji penjaluk ku
We jo sampek lali
Karo aku sing tau bahagia ro dirimu
Kabeh perjuanganku ora mbok regani
tunggunen karmamu yang menanti saat nanti

netes iluh ning pipiku
sing deres mili iki
mergo atimu wes di gawe ayem karo wong liyo
sing tak karepake mugo kowe biso bahagia karo dek'e