Download and listen to music

Lusiana Malala - Banyu Ciu MP3 Download

We offer to download Lusiana Malala - Banyu Ciu premiere songs in mp3 with a quality of 320 kbps and a duration of 06:14 seconds or listen to in a playlist for free

Listen to the song Lusiana Malala - Banyu Ciu and add to favorites
  • Downloaded: 519
  • Format: MP3
  • Duration: 06:14
  • File Size: 12.47 MB
  • Quality mp3: 320 kbps, Stereo
  • Release Date: 25 February 2021
Lusiana Malala - Banyu Ciu

Download Mp3 Lusiana Malala Banyu Ciu

Download

Alternative

Lyrics Banyu Ciu - Lusiana Malala

opo sek kurang kowe nglarani aku
opo sek kurang jeru gawe tatu atiku
tresnamu koyok dene banyu ciu
snadyan di campur susu tetep garakne ngelu

sak tenane opo salahku saben dino kowe tansah nesu
sitik sitik mung kanggo jalaran
ora liyo namung ngajak perpisahan

tegane atimu ora bedo kejeme tresnamu
tak rewangi atimu nelongso malah di sio sio

reff :
kowe ibarat ciu seng disuguhne neng ngarep ku
yen tak ombe mumet sirahku
ra tak ombe adem panas aku

ati sing kadung tenanan
jebul malah gawe dolanan
opo nasib aku kudu bubahjalan
nganging abot aku yen kelangan