Download and listen to music

Lusiana Malala - Ninggal Tresno MP3 Download

We offer to download Lusiana Malala - Ninggal Tresno premiere songs in mp3 with a quality of 320 kbps and a duration of 06:42 seconds or listen to in a playlist for free

Listen to the song Lusiana Malala - Ninggal Tresno and add to favorites
  • Downloaded: 329
  • Format: MP3
  • Duration: 06:42
  • File Size: 13.4 MB
  • Quality mp3: 320 kbps, Stereo
  • Release Date: 08 January 2021
Lusiana Malala - Ninggal Tresno

Download Mp3 Lusiana Malala Ninggal Tresno

Download

Alternative

Lyrics Ninggal Tresno - Lusiana Malala

lungaku ninggal ati
mergo kowe
wes nglarani
ngempet ning njero batin iki
wes tatag tak liwati

kabeh wes di lakoni
tego aku mok larani
kuat ne ati iki
wes kudu tak tangisi

reff
ninggal ne aku
gawe ati tatu
remuk ne jantungku
loro ne atiku
loro ne
neng njero atiku

kelangan kowe
aku mok tinggalne
aku mok lalekne
wes tatak atiku
wes tak lalekne tresnomu