Download and listen to music

Lusiana Malala - Tak Loske Wae MP3 Download

We offer to download Lusiana Malala - Tak Loske Wae premiere songs in mp3 with a quality of 320 kbps and a duration of 05:23 seconds or listen to in a playlist for free

Listen to the song Lusiana Malala - Tak Loske Wae and add to favorites
  • Downloaded: 106
  • Format: MP3
  • Duration: 05:23
  • File Size: 10.77 MB
  • Quality mp3: 320 kbps, Stereo
  • Release Date: 02 February 2021
Lusiana Malala - Tak Loske Wae

Download Mp3 Lusiana Malala Tak Loske Wae

Download

Alternative

Lyrics Tak Loske Wae - Lusiana Malala

Ora centang biru
Aplikasi jahatmu
Supoyo aku ora ngerti statusmu

Facebook whatsapp karo ig
Kabeh kok delikne
Tak loske wae
Kowe online ro liyane

Aku ning kene setyo ngenteni kowe
Nanging nyatane kowe gandeng liyane
Opo kowe ngerti naliko ngucap janji
Janjimu karo aku ora ngeliyo ati

Kurang opo aku sayang kowe tego ngeliyan
Tak gadang gadang nyatane kowe ngilang
Facebook whatsapp karo ig
Kabeh kok delikne
Tak loske kowe online ro liyane

Ora centang biru kok privat nomerku
Supoyo aku ora ngerti statusmu