Download and listen to music

Lusiana Malala - Tembang Tresno MP3 Download

We offer to download Lusiana Malala - Tembang Tresno premiere songs in mp3 with a quality of 320 kbps and a duration of 05:44 seconds or listen to in a playlist for free

Listen to the song Lusiana Malala - Tembang Tresno and add to favorites
  • Downloaded: 100
  • Format: MP3
  • Duration: 05:44
  • File Size: 11.47 MB
  • Quality mp3: 320 kbps, Stereo
  • Release Date: 01 January 2021
Lusiana Malala - Tembang Tresno

Download Mp3 Lusiana Malala Tembang Tresno

Download

Alternative

Lyrics Tembang Tresno - Lusiana Malala

Nanging peteng ing mripatku
Sinare rembulan nambahi susahe atiku
Trisno sing tak jogo amung kanggu sliramu
Nanging nyatane aku mok apusi

Padang e suryo
Nanging peteng ing mripatku
Sinare rembulan nambahi susahe atiku
Trisno sing tak jogo amung kanggo sliramu
Nanging nyatane aku mok apusi

Kembang tresno ning lambemu
Nyatane hamung semu
Janji setyo marang aku
Ning nyatane nyusahne atiku
Tega tenan kowe nglarani atiku
Tega tenan kowe ngapusi aku
Wis cukup semene sak crito lan laguku
Aku pamit lilakno lungoku

Padang e suryo
Nanging peteng ing mripatku
Sinare rembulan nambahi susahe atiku
Trisno sing tak jogo amung kanggu sliramu
Nanging nyatane aku mok apusi

Padang e suryo
Nanging peteng ing mripatku
Ninare rembulan nambahi susahe atiku
Trisno sing tak jogo amung kanggo sliramu
Nanging nyatane aku mok apusi

Kembang tresno ning lambemu
Nyatane hamung semu
Janji setyo marang aku
Ning nyatane nyusahne atiku
Tega tenan kowe nglarani atiku
Tega tenan kowe ngapusi aku
Wis cukup semene sak crito lan laguku
Aku pamit lilakno lungoku
Aku pamit lilakno lungoku