Download and listen to music

Lutfiana Dewi - Ndasku Mumet Ndasmu Piye MP3 Download

We offer to download Lutfiana Dewi - Ndasku Mumet Ndasmu Piye premiere songs in mp3 with a quality of 320 kbps and a duration of 04:41 seconds or listen to in a playlist for free

Listen to the song Lutfiana Dewi - Ndasku Mumet Ndasmu Piye and add to favorites
  • Downloaded: 593
  • Format: MP3
  • Duration: 04:41
  • File Size: 9.37 MB
  • Quality mp3: 320 kbps, Stereo
  • Release Date: 31 December 2020
Lutfiana Dewi - Ndasku Mumet Ndasmu Piye

Download Mp3 Lutfiana Dewi Ndasku Mumet Ndasmu Piye

Download

Alternative

Lyrics Ndasku Mumet Ndasmu Piye - Lutfiana Dewi

Yen tak pikir pikir, tak terus terusne
Raono gunane, raono untunge
Tiwas sirah mumet pikiran sumpek
Mending nyanyi wae nentremke pikirane

Pethuk kanca omong ngene
Pethuk tangga omong nongo
Aku bingung piye solusine
Masalah raono entek’e
Sabendino tumpuk undung koyo bata

Sega liwet lawuh tempe
Ndasku mumet ndasmu piye
Bolah ruwet dinggo nyethe
Bathukku anget bathukku piye

Kenikir ning sor wit kates
Yen dipikir iso stress
Enek tikus numpak sedan
Mikir terus iso edan

Pethuk kanca omong ngene
Pethuk tangga omong nongo
Aku bingung piye solusine
Masalah raono entek’e
Sabendino tumpuk undung koyo bata

Sega liwet lawuh tempe, ndasku mumet ndasmu piye
Bolah ruwet dinggo nyethe, bathukku anget bathukku piye
Kenikir ning sor wit kates, yen dipikir iso stress
Enek tikus numpak sedan, mikir terus iso edan

Sega liwet lawuh tempe, ndasku mumet ndasmu piye
Bolah ruwet dinggo nyethe, bathukku anget bathukku piye
Kenikir ning sor wit kates, yen dipikir iso stress
Enek tikus numpak sedan, mikir terus iso edan

Ndasku mumet ndasmu piye, ndasku mumet ndasmu piye
Ndasku mumet ndasmu piye