Download and listen to music

Mala Agatha - Cidro 2 MP3 Download

We offer to download Mala Agatha - Cidro 2 premiere songs in mp3 with a quality of 320 kbps and a duration of 04:03 seconds or listen to in a playlist for free

Listen to the song Mala Agatha - Cidro 2 and add to favorites
  • Downloaded: 501
  • Format: MP3
  • Duration: 04:03
  • File Size: 8.1 MB
  • Quality mp3: 320 kbps, Stereo
  • Release Date: 23 February 2021
Mala Agatha - Cidro 2

Download Mp3 Mala Agatha Cidro 2

Download

Alternative

Lyrics Cidro 2 - Mala Agatha

Durung nganti garing
Catu sing ning atiku
Tega-tegane sliramu
Nambahi lara batinku

Aku ora percaya
Nanging kabeh iki nyata
Cetha ning ngarepe mata
Yen sliramu kuwi cidro

Panas-panase srengenge kuwi
Kang nguliti awak iki
Nanging sik panas rasaning ati
Nyawang kedadeyan iki

Lunga awakku sing kudu lunga
Timbang batinku kelara-lara
Ra bakal awakku iki
Bali nemoni sliramu

Lila atiku iki wis lila
Senajan lara neng jero dada
Yen pancene uwis nasibku
Kudu pisahan karo awakmu