Download and listen to music

Mala Agatha - Prei Layangan MP3 Download

We offer to download Mala Agatha - Prei Layangan premiere songs in mp3 with a quality of 320 kbps and a duration of 05:35 seconds or listen to in a playlist for free

Listen to the song Mala Agatha - Prei Layangan and add to favorites
  • Downloaded: 273
  • Format: MP3
  • Duration: 05:35
  • File Size: 11.17 MB
  • Quality mp3: 320 kbps, Stereo
  • Release Date: 19 May 2021
Mala Agatha - Prei Layangan

Download Mp3 Mala Agatha Prei Layangan

Download

Alternative

Lyrics Prei Layangan - Mala Agatha

tak sawang kae langit kang kebak lintang
aku neng kene sepi tanpo kowe sing tak sayang
ademe howo iki nembus jroning ati
adoh karo kowe wong sing tak sayangi

ora tatu nanging soyo jeru
nandang rindu marang sliramu
pancen abot nompo kahanane
adoh kowe pas lagi sayang sayange
aku sayang kowe

demi kowe aku berjuang
demi kowe ku rela bertahan
jujur aku wegah kelangan
ku berjanji oleh kowe prei layangan

ora tatu nanging soyo jeru
nandang rindu marang sliramu
pancen abot nompo kahanane
adoh kowe pas lagi sayang sayange
aku sayang kowe

demi kowe aku berjuang
demi kowe ku rela bertahan
jujur aku wegah kelangan
ku berjanji oleh kowe prei layangan

demi kowe aku berjuang
demi kowe ku rela bertahan
jujur aku wegah kelangan
ku berjanji oleh kowe prei layangan

demi kowe aku berjuang
demi kowe ku rela bertahan
jujur aku wegah kelangan
ku berjanji oleh kowe prei layangan
ku berjanji oleh kowe prei layangan