Download and listen to music

Mala Agatha - Tanpo Bates Wektu MP3 Download

We offer to download Mala Agatha - Tanpo Bates Wektu premiere songs in mp3 with a quality of 320 kbps and a duration of 04:19 seconds or listen to in a playlist for free

Listen to the song Mala Agatha - Tanpo Bates Wektu and add to favorites
  • Downloaded: 253
  • Format: MP3
  • Duration: 04:19
  • File Size: 8.63 MB
  • Quality mp3: 320 kbps, Stereo
  • Release Date: 05 April 2021
Mala Agatha - Tanpo Bates Wektu

Download Mp3 Mala Agatha Tanpo Bates Wektu

Download

Alternative

Lyrics Tanpo Bates Wektu - Mala Agatha

Isih Karo perasaanku sing biyene
Ra berubah lan Ra ono bedane
Aku isih yakin dadi duweke

Aku isih Ono panggonku
Isih tansah setiyo nunggoni kabarmu
Isih pengen ngrungoke suaramu
Tresno tansah gawe abot pikirku

Reff
Rasa kangen ku
Kangen Karo slira mu
Tanpo Wates wektu
katresnanku
Mung panyuwunku
Nadyan tanpo clatu
Mung kanggo tresnaku

Adoh Soko netroku
Cedak Karo dongaku
Aku nyimpen kangenku

Aku isih neng alam donyo
Nyawang sliramu gandeng karo uwong liyo
Panas atiku amergo sojono
Ning Ojo nganti tego ninggal lungo