Download and listen to music

Mala Agatha - Wes Kadung Tresno MP3 Download

We offer to download Mala Agatha - Wes Kadung Tresno premiere songs in mp3 with a quality of 320 kbps and a duration of 04:31 seconds or listen to in a playlist for free

Listen to the song Mala Agatha - Wes Kadung Tresno and add to favorites
  • Downloaded: 616
  • Format: MP3
  • Duration: 04:31
  • File Size: 9.03 MB
  • Quality mp3: 320 kbps, Stereo
  • Release Date: 21 December 2020
Mala Agatha - Wes Kadung Tresno

Download Mp3 Mala Agatha Wes Kadung Tresno

Download

Alternative

Lyrics Wes Kadung Tresno - Mala Agatha

Saat pertama aku kenal dirimu
Ora iso lali nganti kegowo ngipi

Wes kadung tresno neng njero ati
Naliko semono kowe nggugah ati

Tatapan matamu
Senyum lan guyumu narik ati

Reff :
Wes kadung jeru tresno yo mung kanggo awakmu
Nanging tekamu malah mung gawe tatu atiku

Tresno lan sayang iki kependem neng njero ati
Paite roso iki ra ono seng bakal ngerti

Ternyata dirimu yang ku cintai
Uwes ono seng nduweni