Download and listen to music

Ndarboy Genk - Kalah Awu MP3 Download

We offer to download Ndarboy Genk - Kalah Awu premiere songs in mp3 with a quality of 320 kbps and a duration of 05:44 seconds or listen to in a playlist for free

Listen to the song Ndarboy Genk - Kalah Awu and add to favorites
  • Downloaded: 148
  • Format: MP3
  • Duration: 05:44
  • File Size: 11.47 MB
  • Quality mp3: 320 kbps, Stereo
  • Release Date: 12 April 2021
Ndarboy Genk - Kalah Awu

Download Mp3 Ndarboy Genk Kalah Awu

Download

Alternative

Lyrics Kalah Awu - Ndarboy Genk

SONG 1
Ngopo aku sing slalu salah
Ngopo aku sing kudu ngalah
Kedung jeru, iso tak jajak i
Nanging ati ne manungso sopo sing reti
Sak landepe blati, isih landep lathi
Mulo kudu ngati ati

SONG 2
Aku meneng mung ngempet lara
Aku pancen wong ra sepiro
Urip iki mung sawang sinawang
Ora golek pemenang
Ojo saling njegang
Sak panase geni, isih panas ati
Yen di omongke neng mburi

REFF :
Gusti salah kulo nopo
Kerep di tulo tulo
Arep sambat bingung karo sopo

Gusti mantep no laku ku
Duduh no dalan ku
Yen kudu kalah, aku mung KALAH AWU

*kembali ke song 2, REFF 1x