Download and listen to music

Nella Kharisma - Cidro 2 MP3 Download

We offer to download Nella Kharisma - Cidro 2 premiere songs in mp3 with a quality of 320 kbps and a duration of 04:41 seconds or listen to in a playlist for free

Listen to the song Nella Kharisma - Cidro 2 and add to favorites
  • Downloaded: 280
  • Format: MP3
  • Duration: 04:41
  • File Size: 9.37 MB
  • Quality mp3: 320 kbps, Stereo
  • Release Date: 23 February 2021
Nella Kharisma - Cidro 2

Download Mp3 Nella Kharisma Cidro 2

Download

Alternative

Lyrics Cidro 2 - Nella Kharisma

Durung nganti garing tatu sing ning atiku
Tego - tegone sliramu nambahi loro bathinku

Aku ora percoyo nanging kabeh iki nyoto
Cetho ning ngarepe moto yen sliramu kuwi cidro

Panas - panase srengenge kuwi
Kang nguliti awak iki
Nanging isih panas rasaning ati
Nyawang kedadean iki

Lungo awakku sing kudu lungo
Timbang batinku keloro - loro
Ra bakal awakku iki bali nemoni sliramu

Lilo awakku iki wes lilo
Senajan loro neng jero dodo
Yen pancene uwis nasibku
Kudu pisahan karo awakmu