Download and listen to music

Nella Kharisma - Kuat Kuatan Ati MP3 Download

We offer to download Nella Kharisma - Kuat Kuatan Ati premiere songs in mp3 with a quality of 320 kbps and a duration of 04:24 seconds or listen to in a playlist for free

Listen to the song Nella Kharisma - Kuat Kuatan Ati and add to favorites
  • Downloaded: 151
  • Format: MP3
  • Duration: 04:24
  • File Size: 8.8 MB
  • Quality mp3: 320 kbps, Stereo
  • Release Date: 05 April 2021
Nella Kharisma - Kuat Kuatan Ati

Download Mp3 Nella Kharisma Kuat Kuatan Ati

Download

Alternative

Lyrics Kuat Kuatan Ati - Nella Kharisma

sansoyo suwe sansoyo loro
sumpah aku wis ra kuat nyonggo

ngrasake kowe saiki wis bedo
yen ra tresno ojo gawe loro

remuk rasane ati
nyawang kahanan iki
opo iki sing jenenge
kuat kuatan ati

jarene kowe tresno
nyatane kowe lungo
jarene ngomong sayang
saiki malah ngilang

jaremu njogo aku
nanging kok kowe mlayu
jaremu ngomong love you
nanging nyatane raiso digugu