Download and listen to music

Raja Panci - Dudo Rondo Anyaran Ft. Mala Agatha MP3 Download

We offer to download Raja Panci - Dudo Rondo Anyaran Ft. Mala Agatha premiere songs in mp3 with a quality of 320 kbps and a duration of 03:58 seconds or listen to in a playlist for free

Listen to the song Raja Panci - Dudo Rondo Anyaran Ft. Mala Agatha and add to favorites
  • Downloaded: 510
  • Format: MP3
  • Duration: 03:58
  • File Size: 7.93 MB
  • Quality mp3: 320 kbps, Stereo
  • Release Date: 30 January 2021
Raja Panci - Dudo Rondo Anyaran Ft. Mala Agatha

Download Mp3 Raja Panci Dudo Rondo Anyaran Ft. Mala Agatha

Download

Alternative

Lyrics Dudo Rondo Anyaran Ft. Mala Agatha - Raja Panci

Opo aku salah
Yen aku duweni tresno
Opo aku salah
Yen aku duweni ROSO

Lakok dilalah koe seneng karo akoeh
WALKAMDULILAH
Kowe dadi SAYANG OKOEHHH

REFF
Aku rondho anyaran
Ku butuh perhatian
Kesepian....golek anget2an

Rondo opo perawan
Penting duwe bolongan
RUPO AYU KUWI ORA JAMINAN

LING KOLANG KALING
SING PENTING ISO MANGKRING
JAGUNG SAK KLOBOTE PENGEN NGAMBUNG NYOKOTE

Kediri kota ne
pare kecamatene luket ketane di jamin puas rasane.....

Opo aku salah
Yen aku duweni tresno
Opo aku salah
Yen aku duweni ROSO

Lakok dilalah koe seneng karo akoeh
WALKAMDULILAH
Kowe dadi SAYANG OKOEHHH

REFF
Aku rondho anyaran
Ku butuh perhatian
Kesepian....golek anget2an

Rondo opo perawan
Penting duwe bolongan
RUPO AYU KUWI ORA JAMINAN