Download and listen to music

Safira Inema - Ati Sing Liyo MP3 Download

We offer to download Safira Inema - Ati Sing Liyo premiere songs in mp3 with a quality of 320 kbps and a duration of 04:49 seconds or listen to in a playlist for free

Listen to the song Safira Inema - Ati Sing Liyo and add to favorites
  • Downloaded: 319
  • Format: MP3
  • Duration: 04:49
  • File Size: 9.63 MB
  • Quality mp3: 320 kbps, Stereo
  • Release Date: 09 January 2021
Safira Inema - Ati Sing Liyo

Download Mp3 Safira Inema Ati Sing Liyo

Download

Alternative

Lyrics Ati Sing Liyo - Safira Inema

Pancen iki duduk dalane
Aku lan sliramu wes duduk jodone
Tak tompo kanti ikhlas atiku
We medot tresno mergo ati sing liyo
Kadung jeru nandes atiku
Tresno sing tak roso Karo sliramu
Padang langit iki Malih dadi mego mendung
Tangise ati ra biso ketulung
Ilang wes ilang kari kenangan
We medot tresnoku demi dek e sing mok sayang

Reff:
Mung siji penjaluk ku
We jo sampek lali
Karo aku sing tau bahagia ro dirimu
Kabeh perjuanganku ora mbok regani
Tunggunen karmamu yang menanti saat nanti
Netes iluh ning pipiku
Sing deres mili iki
Mergo atimu wes di gawe ayem karo wong liyo
Sing tak karepake mugo kowe biso bahagia karo dek'e