Download and listen to music

Safira Inema - Cerito Loro MP3 Download

We offer to download Safira Inema - Cerito Loro premiere songs in mp3 with a quality of 320 kbps and a duration of 06:12 seconds or listen to in a playlist for free

Listen to the song Safira Inema - Cerito Loro and add to favorites
  • Downloaded: 345
  • Format: MP3
  • Duration: 06:12
  • File Size: 12.4 MB
  • Quality mp3: 320 kbps, Stereo
  • Release Date: 15 February 2021
Safira Inema - Cerito Loro

Download Mp3 Safira Inema Cerito Loro

Download

Alternative

Lyrics Cerito Loro - Safira Inema

tak tembangke lagu iki
kanggo sliramu sing paling tak tresnani
getun ati iki, aku ra nepati janji
aku lungo tanpo kondo mergo kedanan wong liyo

kelingan mbiyen dewe ketemu
kowe janji ra bakal nglarani atiku
segampang iki caramu mupus roso tresnoku
aku ra bakal lali, tekan kapan ra bakal tak ngapurani

kowe lungo ninggal aku, atiku loro
ora nyongko kowe gampang keno gudho
aku raiso nompo lehmu dolanan tresno
tak akoni pancen aku iki dudu sopo sopo

Reff:
sing gede pangapuramu, lungaku ninggal tatu
wes gawe loro atimu
aku ra butuh tresnomu, kabeh kuwi mung palsu
tak buang roso tresnoku, korban janji manismu
tak jaluk pengertianmu
ojo dadi loromu, tulung ngapuranen aku