Download and listen to music

Safira Inema - Dj Mandek Nangis MP3 Download

We offer to download Safira Inema - Dj Mandek Nangis premiere songs in mp3 with a quality of 320 kbps and a duration of 04:53 seconds or listen to in a playlist for free

Listen to the song Safira Inema - Dj Mandek Nangis and add to favorites
  • Downloaded: 572
  • Format: MP3
  • Duration: 04:53
  • File Size: 9.77 MB
  • Quality mp3: 320 kbps, Stereo
  • Release Date: 30 December 2020
Safira Inema - Dj Mandek Nangis

Download Mp3 Safira Inema Dj Mandek Nangis

Download

Alternative

Lyrics Dj Mandek Nangis - Safira Inema

Banyu moto uwes asad kerono pikir kowe minggat
Banyu moto uwes gugur kerono kowe uwes mundur
Marang janjimu ning aku

Pengen tak lalekne kenangan ro kowe
Nanging kok angel rasane
Aku kudu piye carane ninggalke kowe
Opo saking gedine katresnanku

Aku kudu iso ngelalekke rupane
Supoyo moto iki iso mandeg nangis
Kesel atiku kerono korban janji manismu
Mendung ning ati dadi saksi kowe mblenjani

Banyu moto uwes asat kerono pikir kowe minggat
Banyu moto uwes gugur kerono kowe uwes mundur
Marang janjimu ning aku

mendung ning ati dadi saksi kowe ninggalne aku... 2x