Download and listen to music

Safira Inema - Gematine Sliramu MP3 Download

We offer to download Safira Inema - Gematine Sliramu premiere songs in mp3 with a quality of 320 kbps and a duration of 04:50 seconds or listen to in a playlist for free

Listen to the song Safira Inema - Gematine Sliramu and add to favorites
  • Downloaded: 300
  • Format: MP3
  • Duration: 04:50
  • File Size: 9.67 MB
  • Quality mp3: 320 kbps, Stereo
  • Release Date: 02 January 2021
Safira Inema - Gematine Sliramu

Download Mp3 Safira Inema Gematine Sliramu

Download

Alternative

Lyrics Gematine Sliramu - Safira Inema

Tak gemateni sliramu tekan saiki
Gede rosoku ora mung ono lathi
Tekan kapan kan ku buktikan
Sliramu satu yang ku sayang

Mas jalukku ra neko neko
Tresno iki tok jogo
Adem ayem atiku naliko awakku
Nyawang esem lan guyumu

Mas aku ora neko neko
Tresno iki tak jogo
Tekane sliramu gawe bungah atiku
Naliko bebarengan ro sliramu

Senadjan awak dewe kehalang jarak lan wektu
Dongoku siji mung kanggo awakmu

Tak gemateni sliramu tekan saiki
Gede rosoku ora mung ono lathi
Tekan kapan kan ku buktikan
Sliramu satu yang ku sayang