Download and listen to music

Safira Inema - Kowe Ora Nduwe Ati MP3 Download

We offer to download Safira Inema - Kowe Ora Nduwe Ati premiere songs in mp3 with a quality of 320 kbps and a duration of 04:28 seconds or listen to in a playlist for free

Listen to the song Safira Inema - Kowe Ora Nduwe Ati and add to favorites
  • Downloaded: 454
  • Format: MP3
  • Duration: 04:28
  • File Size: 8.93 MB
  • Quality mp3: 320 kbps, Stereo
  • Release Date: 22 December 2020
Safira Inema - Kowe Ora Nduwe Ati

Download Mp3 Safira Inema Kowe Ora Nduwe Ati

Download

Alternative

Lyrics Kowe Ora Nduwe Ati - Safira Inema

Bendino Dolan Bareng Kowe
Sabendino Whatsapan Karo Kowe
Susah Seneng Di Lakoni Bareng Kowe
Yomung Kowe Ning Ati

Nanging Saiki Ngopo Kowe Lungo
Opo Mergo Aku Wong Raduwe
Tegone Kowe Blenjani Janji Suci Iki
Kowe Pancen Raduwe Ati

Reff :
Kowe Seng Tak Sayang
Kok Malah Ngilang
Jaremu Sehidup Semati
Nanging Opo Bukti

Kowe Seng Tak Sayang
Kok Malah Ngilang
Jaremu Arep Nompo Aku
Opo Anane Uripku...