Download and listen to music

Safira Inema - Mandek Nangis MP3 Download

We offer to download Safira Inema - Mandek Nangis premiere songs in mp3 with a quality of 320 kbps and a duration of 04:53 seconds or listen to in a playlist for free

Listen to the song Safira Inema - Mandek Nangis and add to favorites
  • Downloaded: 1069
  • Format: MP3
  • Duration: 04:53
  • File Size: 9.77 MB
  • Quality mp3: 320 kbps, Stereo
  • Release Date: 12 December 2020
Safira Inema - Mandek Nangis

Download Mp3 Safira Inema Mandek Nangis

Download

Alternative

Lyrics Mandek Nangis - Safira Inema

Banyu moto uwes asat..
Krono mikir. koe minggat
Banyu moto..uwes gugur
Kerono koe. uwes mundur.. marang janjimu ning aku..

Pingin tak lalekke kenangan ro koe..
Nanging kok angel rasane..
Aku kudu piye.. carane ninggalke koe..
Opo sangking gedine katresnanku..
Aku kudu iso.. nglaleke rupane..
supoyo moto iki iso mandek nangis..
Kesel atiku kerono korban janji manismu..
Mendung ning ati..
Dadi saksi koe mblenjani..

Reff
Banyu moto uwes asat
Krono mikir koe minggat
Banyu moto uwes gugur
Krono koe uwes mundur
Marang janjimu ning aku
Mendung ning ati..
Dadi saksi koe ninggalke aku..