Download and listen to music

Safira Inema - Ngelabur Langit MP3 Download

We offer to download Safira Inema - Ngelabur Langit premiere songs in mp3 with a quality of 320 kbps and a duration of 05:08 seconds or listen to in a playlist for free

Listen to the song Safira Inema - Ngelabur Langit and add to favorites
  • Downloaded: 270
  • Format: MP3
  • Duration: 05:08
  • File Size: 10.27 MB
  • Quality mp3: 320 kbps, Stereo
  • Release Date: 22 December 2020
Safira Inema - Ngelabur Langit

Download Mp3 Safira Inema Ngelabur Langit

Download

Alternative

Lyrics Ngelabur Langit - Safira Inema

Nabur uyah nong segoro
Sing ono artine paran paran
Podo koyo nglabur langit, manasi geni
Yo seng ono lekas putuse

Koyo awak sun iki
Nong riko nono putus putuse
Tapi koyo dene kendyang ditabuh selisih
Welas isun sing riko gape

Wes uwes, uwes
Dienggo paran ngrageni manuk miber
Nong kene isun
Duwe segudang welas
Duwe segudang asih
Di nggo paran mageh golet liyane

Koyo awak sun iki
Nong riko nono putus putuse
Tapi koyo dene kendyang ditabuh selisih
Welas isun sing riko gape

Wes uwes, uwes
Dienggo paran ngrageni manuk miber
Nong kene isun
Duwe segudang welas
Duwe segudang asih
Di nggo paran mageh golet liyane

Wes uwes, uwes
Dienggo paran ngrageni manuk miber
Nong kene isun
Duwe segudang welas
Duwe segudang asih
Di nggo paran mageh golet liyane