Download and listen to music

Safira Inema - Nggawe Nangis MP3 Download

We offer to download Safira Inema - Nggawe Nangis premiere songs in mp3 with a quality of 320 kbps and a duration of 05:27 seconds or listen to in a playlist for free

Listen to the song Safira Inema - Nggawe Nangis and add to favorites
  • Downloaded: 212
  • Format: MP3
  • Duration: 05:27
  • File Size: 10.9 MB
  • Quality mp3: 320 kbps, Stereo
  • Release Date: 26 February 2021
Safira Inema - Nggawe Nangis

Download Mp3 Safira Inema Nggawe Nangis

Download

Alternative

Lyrics Nggawe Nangis - Safira Inema

loro motoku yen nyawang kowe
loro atiku nganti jeru koyo ngene
yen pancen ra tresno ket mbiyen ngomongo
ojo sak penakmu nggawe nangis aku

loro dodoku yen nyawang kowe
tambah loro atiku we gandeng karo de'e
yen pancen ra tresno ket mbiyen ngomongo
aku seh urip kok wis mbok anggep tanpo nyowo

Reff :
ajur mumur ngenes tanpo doyo
yen eling wong sing tak tresno milih wong liyo
abot awakku koyo ora nduwe peluh
mbiyen kowe tak tulung saiki malah mentong seko mburiku

loro dodoku yen nyawang kowe
tambah loro atiku we gandeng karo de'e
yen pancen ra tresno ket mbiyen ngomongo
aku seh urip kok wis mbok anggep tanpo nyowo