Download and listen to music

Safira Inema - Sadar Posisi MP3 Download

We offer to download Safira Inema - Sadar Posisi premiere songs in mp3 with a quality of 320 kbps and a duration of 05:21 seconds or listen to in a playlist for free

Listen to the song Safira Inema - Sadar Posisi and add to favorites
  • Downloaded: 449
  • Format: MP3
  • Duration: 05:21
  • File Size: 10.7 MB
  • Quality mp3: 320 kbps, Stereo
  • Release Date: 03 March 2021
Safira Inema - Sadar Posisi

Download Mp3 Safira Inema Sadar Posisi

Download

Alternative

Lyrics Sadar Posisi - Safira Inema

Wes tak cubo nguatke ati
Nompo kasunyatan iki
Senadyan perih rasane
Aku kudu sadar diri

Mbiyen kowe ninggal lungo
Tanpo pamit karo aku
Saiki we teko ning ngarepku
Mung ngeterke undangan rabimu

Aku kudu sadar posisi
Ra bakal biso nduweni
Mergo kowe sing tak tresno
Malah milih wong liyo

Mung iso tak pendem ning ati
Roso sayang ro tresnoku iki
Aku tresno kowe, kowe tresno liyane

Remuk atiku nompo layang undangan rabimu
Mbubrahke crito tresno iki marang sliramu
Gandeng wes suwe jebul aku dudu jodone
Matur suwun kowe wes tau gawe kisah ning uripku

Wes tak cubo nguatke ati
Nompo kasunyatan iki
Senadyan perih rasane
Aku kudu sadar diri

Mbiyen kowe ninggal lungo
Tanpo pamit karo aku
Saiki we teko ning ngarepku
Mung ngeterke undangan rabimu

Aku kudu sadar posisi
Ra bakal biso nduweni
Mergo kowe sing tak tresno
Malah milih wong liyo

Mung iso tak pendem ning ati
Roso sayang ro tresnoku iki
Aku tresno kowe, kowe tresno liyane

Remuk atiku nompo layang undangan rabimu
Mbubrahke crito tresno iki marang sliramu
Gandeng wes suwe jebul aku dudu jodone
Matur suwun kowe wes tau gawe kisah ning uripku