Download and listen to music

Safira Inema - Seni Menyakiti Hati MP3 Download

We offer to download Safira Inema - Seni Menyakiti Hati premiere songs in mp3 with a quality of 320 kbps and a duration of 04:48 seconds or listen to in a playlist for free

Listen to the song Safira Inema - Seni Menyakiti Hati and add to favorites
  • Downloaded: 594
  • Format: MP3
  • Duration: 04:48
  • File Size: 9.6 MB
  • Quality mp3: 320 kbps, Stereo
  • Release Date: 30 January 2021
Safira Inema - Seni Menyakiti Hati

Download Mp3 Safira Inema Seni Menyakiti Hati

Download

Alternative

Lyrics Seni Menyakiti Hati - Safira Inema

umpomo kowe ngerti rosoku iki..
tulus lan ikhlas soko ati..
tapi kowe uwes bedo..
kowe uwes ro wong liyo..
tak simpen loro jroning dodo..

kenangan ro kowe ora bakal lali..
sing mbiyen wes tau ngucap janji..
mbiyen kowe neng atiku..
seng ngiseni bendinoku..
malah natoni atiku.. (ho'a ho'e..)

aku wes ra nggagas kata cinta
yen mung nggawe aku sengsara
wes cukup loro iki..
ora bakal tak baleni..
aku wes ora nduwe ati
nganti mati roso iki
berhenti dalam seni.. menyakiti hati..