Download and listen to music

Safira Inema - Simpang Limo Ninggal Janji MP3 Download

We offer to download Safira Inema - Simpang Limo Ninggal Janji premiere songs in mp3 with a quality of 320 kbps and a duration of 06:27 seconds or listen to in a playlist for free

Listen to the song Safira Inema - Simpang Limo Ninggal Janji and add to favorites
  • Downloaded: 534
  • Format: MP3
  • Duration: 06:27
  • File Size: 12.9 MB
  • Quality mp3: 320 kbps, Stereo
  • Release Date: 15 March 2021
Safira Inema - Simpang Limo Ninggal Janji

Download Mp3 Safira Inema Simpang Limo Ninggal Janji

Download

Alternative

Lyrics Simpang Limo Ninggal Janji - Safira Inema

Soyo suwe, soyo nelongso rasane
Atiku kangen, kangenku marang kowe
Nanging pancen, pancen wis dadi nasibe
Durung biso sesandingan,
sesandingan karo kowe


Arume kembang, mekar ing wayah sore

Arum ambune, isih biso tak rasakne
Nanging nanging, nanging arume rambutmu
Amung biso tak bayangne,
mergo kowe ra ning kene


Aku lungo nang monco, golek makaryo
Nggo sangune urip, aku lan kowe
Arume kembang, mekar ing wayah wengi
Dadi tombo kangenku, jeroning ati

reff

Kembangku ayu, lilakno lungoku
Aku ra bakal lali,
marang janji sing ketali
Neng simpang limo iki,
Sing nyekseni sumpahing ati
Janjiku engko mesti tak tepati

Entonono aku nyang Simpang Limo