Download and listen to music

Safira Inema - Sun Ping Telu MP3 Download

We offer to download Safira Inema - Sun Ping Telu premiere songs in mp3 with a quality of 320 kbps and a duration of 05:01 seconds or listen to in a playlist for free

Listen to the song Safira Inema - Sun Ping Telu and add to favorites
  • Downloaded: 396
  • Format: MP3
  • Duration: 05:01
  • File Size: 10.03 MB
  • Quality mp3: 320 kbps, Stereo
  • Release Date: 22 February 2021
Safira Inema - Sun Ping Telu

Download Mp3 Safira Inema Sun Ping Telu

Download

Alternative

Lyrics Sun Ping Telu - Safira Inema

sawangen mripatku iki
tresnoku tulus lan suci
rungokno suworone atiku
nyanding awakmu kui angen angenku

tulung jogonen atiku
ben aku ora cemburu
pengenku mung nyanding sliramu
takkan terpisah oleh jarak dan waktu

sayangen aku mas, sun sik ping telu
kangenku pengen cepet ketemu
kenalno karo wong tuomu
yen aku iki calon bojomu

ndang reneo dek, tak sun ping telu
lungoku mung kerjo golek sangu
bakal tak tepati janjiku
bar tahun baru tak rabi awakmu

tulung jogonen atiku
ben aku ora cemburu
pengenku mung nyanding sliramu
takkan terpisah oleh jarak dan waktu

sayangen aku mas, sun sik ping telu
kangenku pengen cepet ketemu
kenalno karo wong tuomu
yen aku iki calon bojomu

ndang reneo dek, tak sun ping telu
lungoku mung kerjo golek sangu
bakal tak tepati janjiku
bar tahun baru tak rabi awakmu

bersama kita kan bahagia
berbagi cinta selamanya