Download and listen to music

Safira Inema - Tau Tatu MP3 Download

We offer to download Safira Inema - Tau Tatu premiere songs in mp3 with a quality of 320 kbps and a duration of 05:06 seconds or listen to in a playlist for free

Listen to the song Safira Inema - Tau Tatu and add to favorites
  • Downloaded: 466
  • Format: MP3
  • Duration: 05:06
  • File Size: 10.2 MB
  • Quality mp3: 320 kbps, Stereo
  • Release Date: 24 January 2021
Safira Inema - Tau Tatu

Download Mp3 Safira Inema Tau Tatu

Download

Alternative

Lyrics Tau Tatu - Safira Inema

Tatu hang bengen tau
Manggon nong atinisun
Seperene perihe mageh keroso
Iku hang gawe sun kwatir
Bakal kebalen maning
Isun wedi di larani

Paribasane riko kelaksan nyanding isun
Dadio ulan hang biso madhangi isun
Siji hang sun jaluk nyang riko
Janji sing arep ngelio
Mergo ati iki wis tau keloro
Kadung mbesuk atinisun wis riko duweni
Sun jaluk ojo riko larani
Kadung mbesuk atinisun
Wis percoyo nyang riko
Sun jaluk ojo di sio sio
Mergane sak durunge isun wis tau tatu
Wis tau tatu

Paribasane riko kelaksan nyanding isun
Dadio ulan hang biso madhangi isun
Siji hang sun jaluk nyang riko
Janji sing arep ngelio
Mergo ati iki wis tau keloro
Kadung mbesuk atinisun wis riko duweni
Sun jaluk ojo riko larani
Kadung mbesuk atinisun
Wis percoyo nyang riko
Sun jaluk ojo di sio sio
Mergane sak durunge isun wis tau tatu
Wis tau tatu

Kadung mbesuk atinisun wis riko duweni
Sun jaluk ojo riko larani
Kadung mbesuk atinisun
Wis percoyo nyang riko
Sun jaluk ojo di sio sio
Mergane sak durunge isun wis tau tatu
Wis tau tatu