Download and listen to music

Safira Inema - Tresnomu Ugal Ugalan MP3 Download

We offer to download Safira Inema - Tresnomu Ugal Ugalan premiere songs in mp3 with a quality of 320 kbps and a duration of 04:39 seconds or listen to in a playlist for free

Listen to the song Safira Inema - Tresnomu Ugal Ugalan and add to favorites
  • Downloaded: 359
  • Format: MP3
  • Duration: 04:39
  • File Size: 9.3 MB
  • Quality mp3: 320 kbps, Stereo
  • Release Date: 03 January 2021
Safira Inema - Tresnomu Ugal Ugalan

Download Mp3 Safira Inema Tresnomu Ugal Ugalan

Download

Alternative

Lyrics Tresnomu Ugal Ugalan - Safira Inema

tresnomu ugal-ugalan
kok malah menggok haluan
ra ngerti lampune abang
kok isih wae diterjang

opo kurang lehku nyayang
seprene ora disawang
awas bakal tak titeni
mbesuk ku sing ngelarani

aku karo kowe atiku ayem rasane
sabendino bebarengan kadang ku seh kelingan
karo esemmu sing nggawe bungah atiku
nganti tak angen angen kowe mbesuk dadi jodoku

kok moro ngomong ra betah terus kowe ngajaki pisah
wis buyar angenanku karo kabeh keputusanmu
aku mbok tinggalke dengan alasan sepele
mbok kiro ku ra ngerti lehmu kuwi main mburi

tresnomu ugal-ugalan, kok malah menggok haluan
ra ngerti lampune abang, kok isih wae diterjang
opo kurang lehku nyayang, seprene ora disawang
awas bakal tak titeni, mbesuk ku sing ngelarani

kok moro ngomong ra betah terus kowe ngajaki pisah
wis buyar angenanku karo kabeh keputusanmu
aku mbok tinggalke dengan alasan sepele
mbok kiro ku ra ngerti lehmu kuwi main mburi

tresnomu ugal-ugalan, kok malah menggok haluan
ra ngerti lampune abang, kok isih wae diterjang
opo kurang lehku nyayang, seprene ora disawang
awas bakal tak titeni, mbesuk ku sing ngelarani

tresnomu ugal-ugalan, kok malah menggok haluan
ra ngerti lampune abang, kok isih wae diterjang
opo kurang lehku nyayang, seprene ora disawang
awas bakal tak titeni, mbesuk ku sing ngelarani