Download and listen to music

Sasya Arkhisna - Ora Iso Lali MP3 Download

We offer to download Sasya Arkhisna - Ora Iso Lali premiere songs in mp3 with a quality of 320 kbps and a duration of 05:44 seconds or listen to in a playlist for free

Listen to the song Sasya Arkhisna - Ora Iso Lali and add to favorites
  • Downloaded: 122
  • Format: MP3
  • Duration: 05:44
  • File Size: 11.47 MB
  • Quality mp3: 320 kbps, Stereo
  • Release Date: 02 June 2021
Sasya Arkhisna - Ora Iso Lali

Download Mp3 Sasya Arkhisna Ora Iso Lali

Download

Alternative

Lyrics Ora Iso Lali - Sasya Arkhisna

Lintang ing wengi
Ngelingke ati iki
Kowe sing paling sak tresnani
Tapi sayangku ora mbok hargai

Senajan loro
Ati iki wes nerimo
Mergo aku sing kudu rumongso
Aku ora mbok karepno

Yen sayang kowe aku salah
Cobo tak lalekne
Sesandhinganku ro kowe
Lungo, pancen wes kudu lungo

Gusti kulo nyuwun paringono
Ati jembar, jembar ko segoro
Mergo tresno marai sengsoro
Ati ikhlas kudu nerimo lan legowo

Senajan loro
Ati iki wes nerimo
Mergo aku sing kudu rumongso
Aku ora mbok karepno

Yen sayang kowe aku salah
Cobo tak lalekne
Sesandhinganku ro kowe
Lungo, pancen wes kudu lungo

Gusti kulo nyuwun paringono
Ati jembar, jembar ko segoro
Mergo tresno marai sengsoro
Ati ikhlas kudu nerimo lan legowo

Kabeh cen ra iso di lalekke
Tapi carane mung siji ngikhlaske
Mugo ndang cepet oleh gantine
Mergo takdir jodoh wes ono garise

Hoo-oo Gusti kulo nyuwun paringono
Ati jembar, jembar ko segoro
Mergo tresno marai sengsoro
Ati ikhlas kudu nerimo lan legowo

Mergo tresno marai sengsoro
Ati ikhlas kudu nerimo lan legowo
Recommendations