Download and listen to music

Shinta Arsinta - Angin Dalu MP3 Download

We offer to download Shinta Arsinta - Angin Dalu premiere songs in mp3 with a quality of 320 kbps and a duration of 03:44 seconds or listen to in a playlist for free

Listen to the song Shinta Arsinta - Angin Dalu and add to favorites
  • Downloaded: 375
  • Format: MP3
  • Duration: 03:44
  • File Size: 7.47 MB
  • Quality mp3: 320 kbps, Stereo
  • Release Date: 19 January 2021
Shinta Arsinta - Angin Dalu

Download Mp3 Shinta Arsinta Angin Dalu

Download

Alternative

Lyrics Angin Dalu - Shinta Arsinta

Duwe Ku Mung Roso Tresno
Duwe Ku Mung Roso Sayang
Nganti nyawaku ninggalke rogo
Rosoku ora ilang

Tresno neng jero dodo
Seng tak jaluk imbangono
Masio aku ra sugeh bondo
Moh yen digawae loro

Sak pedote nafasku mung kowe seng tak tunggu
Ora ono liyane seng neng atiku
Sak oncat e nyawaku ora ngaleh tresnaku
Ademe angin dalu dadi saksi bisu

Tresno neng jero dodo
Seng tak jaluk imbangono
Masio aku ra sugeh bondo
Moh yen digawae loro

Sak pedote nafasku mung kowe seng tak tunggu
Ora ono liyane seng neng atiku
Sak oncat e nyawaku ora ngaleh tresnaku
Ademe angin dalu dadi saksi bisu

Sak pedote nafasku mung kowe seng tak tunggu
Ora ono liyane seng neng atiku
Sak oncat e nyawaku ora ngaleh tresnaku
Ademe angin dalu dadi saksi bisu
Ademe angin dalu dadi saksi bisu