Download and listen to music

Shinta Arsinta - Mendhem Kangen MP3 Download

We offer to download Shinta Arsinta - Mendhem Kangen premiere songs in mp3 with a quality of 320 kbps and a duration of 05:05 seconds or listen to in a playlist for free

Listen to the song Shinta Arsinta - Mendhem Kangen and add to favorites
  • Downloaded: 350
  • Format: MP3
  • Duration: 05:05
  • File Size: 10.17 MB
  • Quality mp3: 320 kbps, Stereo
  • Release Date: 03 January 2021
Shinta Arsinta - Mendhem Kangen

Download Mp3 Shinta Arsinta Mendhem Kangen

Download

Alternative

Lyrics Mendhem Kangen - Shinta Arsinta

Abot Rasane Nandang Kangen Ati
Mergo Tresnoku sing Gedi
Tansah Kelingan Awan Bengi
Mung Biso Telfon Marang Sliramu
Kanggo Tombo Kangen Rinduku
Mergo Adoh Jarak Sliramu

Mendem Kangen Njroning Atiku
Soyo Jeru Mung Telfon Sliramu
Mendem Kangen Pengen Ketemu
Nadyan Sak Kedep Wes Marem Atiku

Mendem Kangen Njroning Atiku
Nambah Jeru Mergo Tresnomu
Mendem Kangen Pengen Ketemu
Nadyan Sedelo Wes Adem Atiku

Abot Rasane Nandang Kangen Ati
Mergo Tresnoku sing Gedi
Tansah Kelingan Awan Bengi
Mung Biso Telfon Marang Sliramu
Kanggo Tombo Kangen Rinduku
Mergo Adoh Jarak Sliramu

Soyo Jeru Mung Telfon Sliramu
Mendem Kangen Pengen Ketemu
Nadyan Sak Kedep Wes Marem Atiku

Mendem Kangen Njroning Atiku
Nambah Jeru Mergo Tresnomu
Mendem Kangen Pengen Ketemu
Nadyan Sedelo Wes Adem Atiku
Nadyan Sedelo Wes Adem Atiku