Download and listen to music

Shinta Arsinta - Titip Tresno MP3 Download

We offer to download Shinta Arsinta - Titip Tresno premiere songs in mp3 with a quality of 320 kbps and a duration of 05:08 seconds or listen to in a playlist for free

Listen to the song Shinta Arsinta - Titip Tresno and add to favorites
  • Downloaded: 496
  • Format: MP3
  • Duration: 05:08
  • File Size: 10.27 MB
  • Quality mp3: 320 kbps, Stereo
  • Release Date: 22 December 2020
Shinta Arsinta - Titip Tresno

Download Mp3 Shinta Arsinta Titip Tresno

Download

Alternative

Lyrics Titip Tresno - Shinta Arsinta

susah sing tak roso
kelingan naliko semono
wong loro ngucap janji tresno
disaksesni indahe cahya ning mego

sliramu pamit arep lungo
titip tresno sing kudu tak jogo
welingmu ojo nganti ono wong liyo
mbok elus pipiku, netes banyune moto

nganti suk kapan nggonmu teko
tresnoku ora bakal cidro
tresno sing ning njerone dodo
tak simpen lan tak jogo

senajan akeh gudo tresno
nanging tresnomu sing utomo
aku ra bakal nompo tresno liyo
nganti sliramu teko

nganti suk kapan nggonmu teko
tresnoku ora bakal cidro
tresno sing ning njerone dodo
tak simpen lan tak jogo

senajan akeh gudo tresno
nanging tresnomu sing utomo
aku ra bakal nompo tresno liyo
nganti sliramu teko

nganti suk kapan nggonmu teko
tresnoku ora bakal cidro
tresno sing ning njerone dodo
tak simpen lan tak jogo

senajan akeh gudo tresno
nanging tresnomu sing utomo
aku ra bakal nompo tresno liyo
nganti sliramu teko