Download and listen to music

Shinta Arsinta - Wis Oleh Ganti MP3 Download

We offer to download Shinta Arsinta - Wis Oleh Ganti premiere songs in mp3 with a quality of 320 kbps and a duration of 05:05 seconds or listen to in a playlist for free

Listen to the song Shinta Arsinta - Wis Oleh Ganti and add to favorites
  • Downloaded: 350
  • Format: MP3
  • Duration: 05:05
  • File Size: 10.17 MB
  • Quality mp3: 320 kbps, Stereo
  • Release Date: 31 December 2020
Shinta Arsinta - Wis Oleh Ganti

Download Mp3 Shinta Arsinta Wis Oleh Ganti

Download

Alternative

Lyrics Wis Oleh Ganti - Shinta Arsinta

Mbiyen aku mbok sio sio
Atiku mbok gawe loro
Tresnoku mbok anggep sepele
Tego kowe ninggal golek liyane

Tresno atiku wis kadung tresno
Sayang atiku wis kadung sayang
Nanging amung mergo wong liyo
Tego kowe ninggal aku lungo....

Reff
Loro sing tau roso
Sak iki wis oleh tombo
Tatu sing tau jeru neng ati
Sak iki wis oleh ganti

Maturnuwun Gusti
Wis maringi Ganti
Sing luweh gati
Loro sing tak roso
Wis oleh tombo
Wis oleh Ganti sing luweh tresno