Download and listen to music

Shinta Gisul - Minggir Awas Pliket MP3 Download

We offer to download Shinta Gisul - Minggir Awas Pliket premiere songs in mp3 with a quality of 320 kbps and a duration of 05:21 seconds or listen to in a playlist for free

Listen to the song Shinta Gisul - Minggir Awas Pliket and add to favorites
  • Downloaded: 538
  • Format: MP3
  • Duration: 05:21
  • File Size: 10.7 MB
  • Quality mp3: 320 kbps, Stereo
  • Release Date: 13 January 2021
Shinta Gisul - Minggir Awas Pliket

Download Mp3 Shinta Gisul Minggir Awas Pliket

Download

Alternative

Lyrics Minggir Awas Pliket - Shinta Gisul

Mas, kowe ojo sok ganteng
Senajan wis sukses uripmu
Elek - elek biyen aku uwis tau
Kringeten bareng awakmu

Minggir awas pliket
Hooh.. iyooh, hooh.. iyooh
Hooh.. iyooh, hooh.. iyooh
Hooh.. iyooh, hooh.. iyooh
Hooh.. iyooh, hooh.. iyooh
Hooh.. iyooh, hooh.. iyooh
Hooh.. iyooh, hooh.. iyooh
Hooh.. iyooh, hooh.. iyooh
Iyooh.. iyooh..

Mas, kowe ojo ngaku - ngaku
Ngoco sawangen dapurmu
Tangio ojo miring turumu
Ora sudi aku karo awakmu

Ora masalah kowe ngenyek aku
Sing penting aku wis tau, wis tau jeru
Ngomongo piro regamu
Tak dolne bengkok bapakku

Kowe urung ngerti sopo aku
Aku ratu youtube sing paling ayu
Minggato soko ngarepku
Timbang tak pancal raimu

Ora masalah kowe ngenyek aku
Sing penting aku wis tau, wis tau jeru
Ngomongo piro regamu


Sopo sing sudi karo dangkringanmu
Duwe manuk yok ora kaku-kaku
Reneo nyedako aku, sayang
Rene tak keplak gundulmu

Mas, kowe ojo sok ganteng
Senajan wis sukses uripmu
Elek - elek biyen aku uwis tau
Gandeng pupu karo awakmu