Download and listen to music

Sleman Receh - Lali MP3 Download

We offer to download Sleman Receh - Lali premiere songs in mp3 with a quality of 320 kbps and a duration of 09:25 seconds or listen to in a playlist for free

Listen to the song Sleman Receh - Lali and add to favorites
  • Downloaded: 1030
  • Format: MP3
  • Duration: 09:25
  • File Size: 18.83 MB
  • Quality mp3: 320 kbps, Stereo
  • Release Date: 13 December 2020
Sleman Receh - Lali

Download Mp3 Sleman Receh Lali

Download

Alternative

Lyrics Lali - Sleman Receh

neng kene terakhir aku ketemu kowe
udan eluh tangis neng pipiku
aku mbiyen nate ketemu sliramu
saiki aku bakal ninggalke awakmu

sepurane kangmas
aku raiso neruske janjiku

saiki aku wes iso lali ro kenanganmu
tanpo kowe meneh, tanpo tresnamu meneh, aku kuat
aku legowo kowe lungo karo wong liyo

lali mbiyen kowe nate janji
nangis ati iki rasane koyo mati
yen kelingan ucapan manismu marang awakku

nanging saiki wes dadi cerito loro
kelingan kowe pengen sehidup semati karo awakku

lali mbiyen kowe nate janji
nangis ati iki rasane koyo mati
yen kelingan ucapan manismu marang awakku

nanging saiki wes dadi cerito loro
kelingan kowe pengen sehidup semati karo awakku